Головна Новини Світ Росія Ларов розповів, що у РФ та Китаю зросла кількість союзників. Назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Ларов розповів, що у РФ та Китаю зросла кількість союзників. Назвав причину

Міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров видав чергову маячню з приводу того, що у РФ та Китаю зростає кількість союзників у всьому світі. Він навіть розмріявся, що їхня кількість зростатиме і надалі

14 травня 2024, 15:16
Поділіться публікацією:

За словами міністра закордонних справ країни-агресора Сергія Лаврова, нібито у Росії та Китаю зараз багато союзників у світі. Більше того, він розмріявся про те, що їхня кількість зростатиме і надалі.

Ларов розповів, що у РФ та Китаю зросла кількість союзників. Назвав причину

Сергій Лавров

Як заявив Лавров, Москва та Пекін зацікавлені у тому, щоб бути лідерами зі встановлення демократичного світопорядку.

Крім того, за словами Лаврова, нібито терористична РФ та Китай відіграють так звану балансуючу роль у світових справах. При цьому він вважає, що візит кремлівського диктатора Володимира Путіна зміцнить спільну роботу двох країн.

При цьому відомо, що Путін відвідає Китай на запрошення голови країни Сі Цзіньпіна у четвер та п'ятницю, 16 та 17 травня. Це стане його першою закордонною поїздкою  після так званої інавгурації.

За інформацією росЗМІ, кремлівський диктатор відвідає Пекін та Харбін.

Як заявили в Кремлі, за підсумками цього візиту лідери двох країн планують підписати спільну заяву та низку двосторонніх документів. Можливо, йдеться про економічне співробітництво між РФ та Китаєм.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін має намір відвідати Китай. Очікується, що обидва лідери країн на зустрічі мають "обмінятися думками щодо найбільш актуальних міжнародних та регіональних проблем", підписати договори та виступити із спільною заявою.

При цьому відомо, що Китай підтримує Росію у війні проти України, хоч і стверджує протилежне. Зокрема, він постачає до РФ товари так званого подвійного призначення, які Росія використовує для виробництва зброї, яку потім використовує на війні в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини