Головна Новини Світ Росія Лавров цинічно відреагував на удар по порту Одеси
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров цинічно відреагував на удар по порту Одеси

Лавров знову звинуватив Захід у "здатності підносити будь-яку новину спотворено"

25 липня 2022, 18:55
Поділіться публікацією:

Виявляється, що домовленості в Стамбулі в рамках яких запрацював "зерновий коридор" не забороняють РФ продовжувати війну проти України та обстрілювати нібито військові об'єкти. Таку цинічну заяву зробив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час прес — конференції з главою МЗС Конго.

Лавров цинічно відреагував на удар по порту Одеси

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

 Лавров знову звинуватив  у всьому Захід, який нібито спотворив новину, щоб її можна було використати  проти Росії.

"Мене вже нічого не дивує  Наші західні колеги, в принципі, вже набили руку в здатності підносити будь-яку новину спотворено, виключно в тому вигляді, в якому це можна буде використовувати проти РФ", — сказав Лавров.

Також Лавров цинічно підкреслив, що Росія в Стамбулі не брала на себе зобов'язані, які забороняють їй продовжувати свою війну проти України.

"Якщо говорити про епізод, який ви згадали і який стався в Одесі, то немає нічого в зобов'язаннях, які Росія взяла на себе, в тому числі в рамках підписаних 22 липня в Стамбулі угод, що забороняло б нам продовжувати спеціальну військову операцію, знищуючи військову інфраструктуру та інші військові цілі", — сказав Лавров.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому нові заяви Лаврова не варто сприймати всерйозГлава МЗС Росії Сергій Лавров під час зустрічі з постпредами країн-членів Ліги арабських держав у Каїрі заявив, що росіяни допоможуть українцям "позбутися антинародного та антиісторичного режиму". Він також звинуватив офіційний Київ та Захід у небажанні вести переговори. Голова правління неурядової організації "Майдан закордонних справ", член політради парії "Сила та Честь" Олег Бєлоколос заявив, що росія намагається вийти із сьогоднішньої ізоляції, поширюючи відверту брехню щодо своєї агресії проти України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини