Головна Новини Світ Росія Лавров назвав країну, де точно будуть раді російським туристам
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров назвав країну, де точно будуть раді російським туристам

Сергій Лавров порадив росіянам відпочивати у Північній Кореї

19 жовтня 2023, 14:30 comments4867
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров рекомендує російським туристам відпочити у Північній Кореї. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство ТАРС, цитуючи заяву російського міністра під час підходу до ЗМІ під час візиту до КНДР.

Лавров назвав країну, де точно будуть раді російським туристам

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

На запитання, чи рекомендував би Лавров Північну Корею як місце відпочинку для російських туристів, міністр відповів: "Став би".

Варто зазначити, що Сергій Лавров також заявив, що між Росією та Північною Кореєю існує "історичний братський зв'язок". Водночас російський дипломат у негативному ключі висловився про західні країни. Глава МЗС РФ заявив, що події останніх багатьох років показують, що японський мілітаризм, американська гегемонія нікуди не зникли і загалом західний неоколоніалізм повною мірою залишається головним напрямом дій європейців, американців та японців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що домовлялися Путін та Сі Цзіньпін – чим може бути незадоволений Пекін. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – є підстави говорити, що між РФ і КНДР йдуть переговори про посилення військово-технічного співробітництва. Що можна на цьому етапі сказати про нещодавній візит Кім Чен Іна до РФ? Хто і які профіти, швидше за все, отримає, а чиї надії можуть виявитися невиправданими? Що це все означає, як у ракурсі російсько-української війни, так і глобальнішого протистояння – демократичного та автократичного світів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини