Головна Новини Світ Росія Лавров оцінив можливість початку світової війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров оцінив можливість початку світової війни

У Росії вважають для Другої світової війни неприйнятною

31 серпня 2021, 12:56
Поділіться публікацією:

Глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров оцінив можливість початку нової світової війни. За словами російського чиновника, такі події є неприйнятними. Про це пише видання РБК-Україна з посиланням на "РИА Новости".

Лавров оцінив можливість початку світової війни

Сергій Лавров - фото з відкритих джерел

Лавров переконаний, що не вірить, що "хтось хоче війни на цій планеті":

"Дрібні конфлікти — так, звичайно, вони завжди існували та будуть існувати, на жаль, така людська природа ... Але світова війна неприйнятна", — сказав очільник МЗС РФ.

Зазначимо, що за словами Сергія Лаврова, питання територіальної приналежності Криму нібито "закрите". Російський чиновник стверджує, що влада України це зрозуміла. 

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що експерти по-різному оцінюють ймовірність повномасштабної війни Росії проти України. Однак повністю подібного сценарію не виключають. За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ Леоніда Кравчука, раптова повноцінна атака РФ на українську державу може стати причиною Третьої світової війни. Політик наголошує, що за 7 років військового протистояння на Донбасі українці добре відточили мистецтво захисту. Тому, на думку Кравчука, Кремлю не слід сподіватися на "легку прогулянку" або безпроблемне захоплення територій, як це сталося з Кримом.

Крім того, портал повідомляв, що попри те, що кількість обстрілів на Донбасі менше, ніж було у 2014-2015 роках, ми знаходимося під постійною загрозою військового вторгнення Росії й Путін не збирається зупинятися. Він буде і далі посилювати тиск. Таку думку висловив колишній глава МЗС України Павло Клімкін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вася

31 серпня 2021, 12:03

Лечиться ему надо!!! Да вряд ли поможет...


Новини