Головна Новини Світ Росія Лавров перевернув все із ніг на голову: в чому звинуватив Захід, говорячи про війська КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров перевернув все із ніг на голову: в чому звинуватив Захід, говорячи про війська КНДР

Лавров заявив, що війська Заходу вже нібито давно знаходяться в Україні

сьогодні, 13:49
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ країни-агресора РФ Сергій Лавров заявив, що висловлювання західних політиків щодо співпраці Росії з Північною Кореєю є нібито спробою виправдати присутність своїх військових в Україні, які давно підтримують ЗСУ. Про це Лавров сказав під час прес-конференції після переговорів з міністром закордонних справ Кувейту Абдуллою Аль-Ях'єю.

Лавров перевернув все із ніг на голову: в чому звинуватив Захід, говорячи про війська КНДР

Сергій Лавров

"Ймовірно, це просто спроба “заднім числом” виправдати те, що відбувається вже давно", — зазначив Лавров, коментуючи заяви про підтримку Росії з боку КНДР.

Міністр країни-агресора також заявив, що військові з країн Заходу вже нібито тривалий час перебувають на території України, надаючи підтримку ЗСУ. За словами Лаврова, Росія розглядає таку діяльність Заходу як елемент гібридної війни проти РФ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін, відповідаючи на питання про ймовірність перебування військових із КНДР у Росії, підкреслив, що договір про стратегічне партнерство між країнами ратифіковано, і Росія не сумнівається у серйозних намірах Пхеньяна щодо співпраці.

Також "Коментарі" розповідали, що США довгий час не могло підтвердити присутність військ КНДР в Росії. Згодом глава Пентагону Ллойж Остін все ж заявив, що війська КНДР таки присутні в РФ, втім в США не мають інформації із приводу того, що вони там роблять. Разом з тим, генсек НАТО Рютте заявив, що війська КНДР не просто знаходяться в Росії, а уже перекинуті в Курську область, де ідуть бої із ЗСУ.

"Сьогодні я можу підтвердити, що північнокорейські війська були відправлені до Росії, і що північнокорейські військові підрозділи були розгорнуті в Курській області", — сказав Рютте.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини