Головна Новини Світ Росія Лавров пообіцяв Києву відповідь на військові провокації Києва проти Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров пообіцяв Києву відповідь на військові провокації Києва проти Донбасу

Глава МЗС РФ вважає, що Захід нібито продовжує підтримувати мілітаристські устремління української влади

31 грудня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Москва дасть "адекватну відповідь" на "будь-які можливі військові провокації Києва проти Донбасу". Слова Лаврова були адресовані у бік української влади, але при цьому російський дипломат мав на увазі Захід, який підтримує Україну у боротьбі з російською агресією. Тому це застереження стосувалося і Заходу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "РІА Новини".

Лавров пообіцяв Києву відповідь на військові провокації Києва проти Донбасу

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Сергій Лавров зазначив, що Захід не змінив своєї політики після попереджень Росії та продовжує підтримувати в Україні мілітаристські настрої. Офіційний Київ цю політику теж підтримує та розглядає допомогу Заходу як стимул для того, щоб розпочати військову провокацію на сході України.

Видання "Коментарі" також повідомляло, що Сергій Лавров цього тижня зробив провокаційну заяву про те, що в Україні може бути проведена "маленька війна", яка нібито на користь США. Свої думки Лавров пояснив тим, що саме США продовжують постачати в Україну військову техніку та озброєння, а також усіляко підбурювати українську владу до того, щоб силовим шляхом вирішити непросте питання Донбасу. Головний російський дипломат вважає, що в планах Вашингтона можливо є проведення військової операції на сході України, після чого Захід звинуватить Росію в провокації та введе економічні санкції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — політичний експерт, аналітик Сергій Таран розповів, що глава МЗС Росії Сергій Лавров фактично прямим текстом підтвердив, що військова загроза РФ — це шантаж вступу України до НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини