Головна Новини Світ Росія Лавров пояснив, як в РФ ставляться до мирних ініціатив Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров пояснив, як в РФ ставляться до мирних ініціатив Зеленського

В Росії всі мирні ініціативи Зеленського назвали «нудними коміксами»

сьогодні, 17:19
Поділіться публікацією:

Заяви українського президента Володимира Зеленського про нібито "кроки до миру" на території України не сприймаються серйозно і в Росії розглядаються як "нудний комікс", заявив міністр закордонних справ країни-агресора РФ Сергій Лавров.

Лавров пояснив, як в РФ ставляться до мирних ініціатив Зеленського

Сергій Лавров

"Які у нього там кроки до миру, і що насправді відбувається – всім вже зрозуміло", – підкреслив Лавров.

За його словами, спочатку Київ представив так звану "формулу миру", а згодом виник "план перемоги". Росія, за словами Лаврова, розглядає ці ініціативи як "не дуже цікавий комікс".

Раніше Лавров заявляв, що у "плані перемоги" президента Зеленського відображене прагнення використати західні країни для стратегічного удару по Росії.

Міністр також зазначив, що Зеленський нібито розраховує на постачання зброї через свій "мирний план", але Захід почав розуміти, що така стратегія є неприйнятною і може призвести до серйозних втрат. Лавров додав, що у "плані перемоги" українського лідера закладена спроба маніпулювати інтересами Заходу на шкоду Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що США не хочуть надавати дозвіл Україні бити по території РФ західною зброєю, бо нібито в цьому немає сенсу. Також у Пентагоні заявили, що військові КНДР прибули до Росії, втім, наразі США не знають, що вони там можуть робити. Такі заявили в Україні назвали ганебними. Зокрема, військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко відзначив, що глава Пентагону Ллойд Остін займається генерацією "ідіотських заяв", коли каже, що немає сенсу дозволяти Україні бити західною зброєю по території РФ або, що в Росії зафіксовано присутність військових із КНДР, але треба розібратися, що вони там роблять.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини