Головна Новини Світ США Увійде в історію як слабак: в Україні Остіна назвав профнепридатним офіцером
commentss НОВИНИ Всі новини

Увійде в історію як слабак: в Україні Остіна назвав профнепридатним офіцером

Остін оскандалився новою порцією заяв про війну Росії проти України

сьогодні, 15:30
Поділіться публікацією:

Глава Пентагону Ллойд Остін займається генерацією "ідіотських заяв", коли каже, що немає сенсу дозволяти Україні бити західною зброєю по території РФ або, що в Росії зафіксовано присутність військових із КНДР, але треба розібратися, що вони там роблять. Про це заявив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

Увійде в історію як слабак: в Україні Остіна назвав профнепридатним офіцером

Ллойд Остін

"Я так розумію, Ллойд Остін вирішив завершити свою кар'єру міністра оборони США як абсолютно профнепридатний офіцер вищого рангу з гіпертрофованою латентною позицією формату: “Мені залишився місяць до пенсії!”? Прекрасна перспектива", — заявив Коваленко.

За його словами, Остін закликає не завдавати ударів по російських НПЗ, не бачить військ КНДР у Росії, а коли бачить, то каже, що не розуміє, що вони там роблять. Із серії абсурдних, каже експерт, і заява про те, що не треба бити по авіабазам Росії ATACMS, бо там нібито немає російської авіації.

"Ось вони перли від профнепридатного міністра оборони, країни, яка має демонструвати рішучість та готовність протистояння з тоталітарними режимами та диктатурами", — каже Коваленко.

При цьому він визнає, що є таке поняття як політкоректність і фактаж, проте сильні історичні лідери були сильні своєю рішучістю без цих ефемерних умовностей.

"Міг би увійти в історію як переможець, а увійде, як слабак. Рузвельт, Черчілль, Трумен, Тетчер, Рейган… була епоха, але живемо ми у світі аморфних та безхребетних слабаків. Ганьба західного світу, шанс для деспотії та тоталітаризму. Толерастія ніколи не переможе тоталітаризм", — заявив Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , як РФ приховуватиме участь військ КНДР у війні проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини