Головна Новини Світ Росія Лавров прибув до штаб-квартири ООН: у РФ сподіваються на розвиток нового світопорядку
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров прибув до штаб-квартири ООН: у РФ сподіваються на розвиток нового світопорядку

У РФ кажуть, що у Лаврова також запланована низка двосторонніх зустрічей

16 липня 2024, 17:35 comments1496
Поділіться публікацією:

Голову міністерства закордонних справ терористичної Росії Сергія Лаврова помітили у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку. Відомо, що 16 липня тут відбудеться засідання Ради безпеки ООН, на якому відбудуться відкриті дебати, присвячені багатосторонньому співробітництву, а в середу відбудеться дискусія щодо ситуації на Близькому Сході.

Лавров прибув до штаб-квартири ООН: у РФ сподіваються на розвиток нового світопорядку

Сергій Лавров

За даними росЗМІ, глава МЗС країни-агресора Лавров візьме участь в обох дискусіях як голова засідання.

При цьому в МЗС терористичної Росії стверджують, що нібито одразу кілька країн висловили готовність провести з Лавровим двосторонні зустрічі. Проте відомо, що від Сполучених Штатів такого прохання не надходило.

До речі, російський політолог Петро Колчин вважає, що участь російської сторони у засіданнях ООН відкриває можливості для "співробітництва та розвитку нового світопорядку". Також, на його думку, така участь призводить до підвищення авторитету РФ на світовій арені.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія нібито передала Сполученим Штатам проект свого так званого "мирного плану". За даними ЗМІ, РФ нібито хоче, щоб Україна вивела війська з Донбасу, а у відповідь Кремль віддасть Україні захоплену Запорізьку АЕС, а також обіцяє подумати над поверненням окупованих територій Запорізької та Херсонської областей. Також Росія нібито пропонує встановити спільний контроль над анексованим Кримом. Але Кремль у відповідь вимагає, щоб Україна відмовилася від членства в НАТО і фактично провела "демілітаризацію", радикально скоротивши чисельність Збройних сил.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини