Головна Новини Світ Росія Лавров пригрозив Європі справжньою війною та назвав умови Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров пригрозив Європі справжньою війною та назвав умови Кремля

Глава МЗС Росії вважає, що у війні найбільше зацікавлені США, які активно постачають Україні озброєння

20 липня 2022, 12:48 comments2661
Поділіться публікацією:

Вашингтон і Лондон нібито зацікавлені в тому, щоб на європейському континенті почалася справжня війна, щоб Росія та Європа зіткнулися на полі бою. Приводом для такої війни можуть стати постачання Україні західного озброєння. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, якого цитує російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Лавров пригрозив Європі справжньою війною та назвав умови Кремля

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Російський міністр зазначив, що найбільше зацікавлені у великій війні у Європі американські та британські політики. Вони домагаються за активної підтримки німців і поляків, а також прибалтів того, щоб те, що відбувається в Україні, переросло в "справжню війну", в якій Росія зіткнеться з європейськими державами.

На думку Сергія Лаврова, найбільше отримає вигоду від таких подій Вашингтон, тому що американці сидять далеко, за протоками, за океанами, і вони почуваються в безпеці.

При цьому міністр зазначив, що постачання Україні західного озброєння, зокрема, далекобійної артилерії HIMARS не дозволяють українській та російській стороні сісти за стіл переговорів.                                                                                                                                                                                         

Варто зазначити, що в Росії вже давно роблять різкі заяви у бік Заходу, висловлюючись проти постачання Україні озброєння, яке суттєво заважає реалізації планів Путіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент РФ Путін назвав причину, чому він не зустрінеться із президентом України Зеленським




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини