Головна Новини Світ Росія Лавров прокоментував формулу миру Зеленського та заклик про виведення військ
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров прокоментував формулу миру Зеленського та заклик про виведення військ

У МЗС РФ наголосили, що Україна сама не готова до діалогу, а формула миру Зеленського не може бути прийнята Москвою

29 грудня 2022, 11:00 comments3296
Поділіться публікацією:

Росія не має наміру обговорювати формулу миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський ні з представниками України, ні з представниками Заходу. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку висловив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

Лавров прокоментував формулу миру Зеленського та заклик про виведення військ

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Російський міністр розкритикував пропозицію Зеленського, заявивши, що такими формулами миру Київ вкотре дає зрозуміти, що до реального діалогу він, як і раніше, не готовий.

Сергій Лавров також назвав "ілюзією" ідею українського президента вивести російські окупаційні війська із Криму та Донбасу за допомогою західних партнерів. Також Кремлю не подобається пропозиція щодо забезпечення виплати репарацій Україні. Це у Путіна називають неприпустимим.

Варто нагадати, що формула миру Зеленського це десять пунктів — від ядерної безпеки до відновлення територіальної цілісності нашої держави, від енергетичної безпеки до повернення всіх військовополонених та депортованих, яких утримують на території Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський виступив із традиційним щорічним посланням до Верховної Ради. Головне посилання, яке озвучив глава української держави – 2023-й рік має стати вирішальним для України, українці мають здобути довгоочікувану перемогу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – коли російське керівництво зрозуміє, що Росія приречена на поразку у війні проти України, воно може піти на застосування тактичної ядерної зброї. Таку думку висловив Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто, пише видання "Il Fatto Quotidiano".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини