Головна Новини Світ Росія Лавров розповів, чого хоче Росія після «зернової оборудки» з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров розповів, чого хоче Росія після «зернової оборудки» з Україною

Глава МЗС Росії знову пригрозив Україні великими втратами у разі відмови від переговорів

24 липня 2022, 16:30 comments2460
Поділіться публікацією:

Після переговорів про вивезення українського зерна з морських портів Росія готова відновити з Україною переговори щодо більш широкого спектру питань. Як передає портал "Коментарі", таке посилання під час офіційного візиту до Каїра озвучив глава МЗС Росії Сергій Лавров під час спілкування з представниками ЗМІ.

Лавров розповів, чого хоче Росія після «зернової оборудки» з Україною

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Міністр закордонних справ Росії зазначив, що він уже говорив раніше і готовий це підтвердити, що в Росії немає жодних упереджень щодо того, щоб відновити діалог з українською стороною щодо ширшого спектру питань, а не лише щодо вивезення зерна з українських портів. Але сьогодні питання стоїть не в бажанні Москви, а в бажанні Києва, тому що українська влада, починаючи з президента країни і закінчуючи його радниками, постійно стверджує, що жодних переговорів не може бути з Росією, поки Україна не здобуде перемогу на полі бою.

За словами Лаврова, всі добре розуміють, чим закінчиться цей бій, бо сьогодні вибір на боці Києва та його західних партнерів.

При цьому Лавров знову пригрозив Україні, що у разі подальшої відмови від переговорів є ризик, що ще більше українців загине у цій повномасштабній війні.

Варто зазначити, що в одній з недавніх заяв глава української держави Володимир Зеленський заявив, що немає жодного сенсу відновлювати переговори з Росією в тій ситуації, яка сьогодні є.

Читайте також на порталі "Коментарі" — різка заява Орбана про війну в Україні: чому він частково має рацію – чого тепер чекати від ЄС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – РФ виграла від зернової угоди : чому це так – як бути Україні після удару агресора по порту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини