Головна Новини Світ Росія Лавров розповів про підготовку "маленької війни" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров розповів про підготовку "маленької війни" в Україні

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров звинуватив США у спробі спровокувати "маленьку війну" в Україні

27 грудня 2021, 15:34 comments2587
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров висловив думку, що за "маленькою війною" в Україні можуть стояти США. Саме тому Штати постачають в Україну озброєння, підігріваючи мілітарні настрої всередині країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Лаврова.

Лавров розповів про підготовку "маленької війни" в Україні

Сергій Лавров. Фото: liga.net

Головний російський дипломат прокоментував занепокоєння Вашингтона щодо того, що російські війська зосереджені біля українського кордону. За словами Лаврова, його непокоять інші речі, бо російські військовослужбовці та російська військова техніка перебувають на своїй території та нікому не загрожують. Водночас Москва не може не реагувати на те, що відбувається біля її західних кордонів.

Сергій Лавров зазначив, що Білий Дім публічно повідомляє, що він допомагає Україні й продовжує постачати в країну озброєння. Потік боєприпасів та ударних систем, які прибувають до України із США, не припиняється. За останньою інформацією, яку представили у Вашингтоні, в Україну прибуло техніки на 2,5 мільярда доларів.

На думку міністра, все це може бути якимось великим планом США про те, щоб розв'язати в Україні "маленьку війну", перед цим підігрівши мілітаристські настрої в українському суспільстві, а потім зробити винною у тому, що сталося, саме Москву. А далі вже за відпрацьованим сценарієм – запровадити нові санкції проти Росії, щоб вдарити по економічній складовій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль посилює тиск на Захід щодо України, риторика спікерів РФ стає дедалі жорсткішою: експерти розповіли, чому Путін йде ва-банк саме зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

27 грудня 2021, 20:43

Если бы рашка не напала на Украину, то ничего бы этого не было, продолжали бы жить в любви и удовольствии. Так что пеняйте на себя.


Новини