Головна Новини Світ Росія Лавров розповів про те, чи веде Росія «підпільні переговори» щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров розповів про те, чи веде Росія «підпільні переговори» щодо України

Глава МЗС терористичної Росії в Білорусі розповів про те, чи веде Кремль «підпільні переговори» щодо України

24 червня 2024, 19:08
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ країни-агресора Сергій Лавров заявив, що терористична Росія ні з ким не веде "підпільні" переговори щодо України.

Лавров розповів про те, чи веде Росія «підпільні переговори» щодо України

Сергій Лавров

"Ні з ким ми жодних підпільних переговорів не ведемо, переговори Захід відмовляється організовувати на справедливій основі, не кажучи вже про те, що людина на прізвище Зеленський заборонила всьому українському керівництву вести переговори з Російською Федерацією", — заявив Лавров.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров заявив , що причетність Сполучених Штатів та України до "теракту" в Севастополі не ставить під сумнів. Він наголосив, що американське озброєння, яке США постачає "українському режиму", не може бути використане без прямої участі американських військових, включаючи супутникові можливості.

Крім того, відомо, що кремлівський диктатор Володимир Путін виставив свої вимоги, щоб припинити війну в Україні. Зокрема він хоче, щоб Україна віддала РФ чотири свої області – Донецьку, Луганську, Херсонську та Запорізьку, а також Крим. Крім цього, Путін хоче, щоб Україна відмовилася від членства в НАТО, провела демілітаризацію та денацифікацію, а Захід зняв із Росії усі санкції. Такі хотівки розкритикували не лише в Україні, а й за кордоном, зазначивши, що Путін хоче навіть більше, ніж зумів захопити. Його вимоги не говорять про те, що він прагне миру, заявили на Заході.

Проте в Україні все ж таки не виключають, що на другому Саміті світу все ж таки сядуть з Росією за стіл переговорів. Як сказав Дмитро Кулеба, можливо, за модель переговорів буде взято досвід із "зерновою угодою".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

24 червня 2024, 20:24

Лошадиномордый свое игого может засунуть себе в круп !Почему то Украина не вызывала ни иранского посла,никого..а эти решили путиносрански обделаться..


Новини