Головна Новини Світ Росія Лавров звинуватив американських військових у прямій участі у «теракті» у Севастополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров звинуватив американських військових у прямій участі у «теракті» у Севастополі

Глава МЗС терористичної Росії Сергій Лавров заявив, що Штати безпосередньо причетні до «теракту» у Севастополі

24 червня 2024, 18:51
Поділіться публікацією:

Як заявив глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров, причетність Сполучених Штатів та України до "теракту" в Севастополі не ставить під сумнів.

Лавров звинуватив американських військових у прямій участі у «теракті» у Севастополі

Сергій Лавров

"Дякую за співчуття, які ви висловили у зв'язку зі вчорашнім терактом у Севастополі. Паралельно була ще одна терористична атака — у Дагестані. Є жертви. Відповідні компетентні органи роблять все, щоб негайно встановити замовників. Причетність Сполучених Штатів та їхніх українських підопічних сумніву", — сказав Лавров, перебуваючи з візитом у Білорусі.

Він наголосив, що американське озброєння, яке США постачає "українському режиму", не може бути використане без прямої участі американських військових, включаючи супутникові можливості.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Міноборони РФ відреагувало на удари ракетами ATACMS Севастополем, і звинуватили в них США та Україну. Інститут вивчення війни проаналізував ситуацію та вказує, що Росія спеціально розміщує військові об'єкти поблизу житлових масивів, а також заохочує росіян відпочивати у Криму. Таким чином Москва хоче цивільними особами захиститися від ударів України по Криму.

Водночас, речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував атаку України по Криму з використанням американських ракет ATACMS. Представник Адміністрації Путіна заявив, що такі дії не залишаться без відповіді Росії.

При цьому відомо, що міністерство оборони РФ заявило, що в ніч проти 23 червня Україна атакувала Севастополь ATACMS, а після роботи ППО деякі ракети впали і вбили цивільних у Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини