Головна Новини Світ Росія Лавров скаржиться, що Путіна не запрошують у Францію (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров скаржиться, що Путіна не запрошують у Францію (ВІДЕО)

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров критикує Францію, яка не надіслала запрошення для Путіна.

21 квітня 2024, 15:00 comments1673
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Франція не запросила російського диктатора Володимира Путіна на заходи щодо 80-річчя висадки союзників у Нормандії. На ці відреагував очільник МЗС РФ Сергій Лавров, який назвав такі дії "непристойними" з боку французьких представників.

Лавров скаржиться, що Путіна не запрошують у Францію (ВІДЕО)

Очільник МЗС Росії Сергій Лавров. Фото з відкритих джерел

Французьке видання Le Monde, повідомило, що Володимира Путіна не запросили на святкування 80-річчя висадки союзників у Нормандії. Однак в організаційному комітеті Франції вказали, що "Росії буде запропоновано вшанувати важливість відданості та жертв радянських народів, а також їхній внесок у перемогу в 1945 році".

На відсутність запрошення відреагував Сергій Лавров, який поскаржився російській пропагандистці Маргариті Симоньян на "непристойність" французів.

"У них, це манера така. Якщо щось збираються зробити, вони не можуть в рамках пристойності залишатись. Пристойні люди відправляють лист, а потім про це повідомляють. А тут вони говорять, ось ми запросимо, але не Путіна, а когось іншого запросимо. А ніхто нікого не запрошував. Взагалі, ми нічого не отримували", — сказав Лавров.

Уривок зі словами Лаврова опублікував Антон Геращенко додавши ще одне відео, де "порядні" росіяни обстрілюють Україну.

Зазначимо, що після вторгнення Росії в Україну, Путін та вищі представники влади РФ потрапили в ізоляцію західних політиків. Росіян офіційно приймають там, де їх присутність є обов’язковою і вимагається законом, наприклад Рада Безпеки ООН.

Висадка в Нормандії – це одна з ключових операцій Другої світової війни, коли в рамках висадки на чотирьох французьких пляжах, що почалася 1 червня 1944 року, переважно американським і британським військам вдалося створити плацдарми в окупованій німцями Західній Європі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лавров назвав китайський "мирний план" найкращим для закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про реакцію Кремля на голосування у США за рішення, яке дозволить Байдену передати активи РФ Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

21 квітня 2024, 17:34

ЛОшадиномордый жалуется ,что плешивого самозванца не приглашают..звучит ,как анекдот.


Новини