Головна Новини Світ Росія Лавров сказав, чи залишилися у Заходу «стоп-лінії» у питанні постачання зброї Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров сказав, чи залишилися у Заходу «стоп-лінії» у питанні постачання зброї Україні

Лавров заявив, що країни Заходу роблять все для того, щоб загострити конфлікт в Україні

29 серпня 2024, 14:46
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров заявив, що дуже серйозно ставиться до дискусій у Євросоюзі щодо теми "накачування київського режиму озброєннями".

Лавров сказав, чи залишилися у Заходу «стоп-лінії» у питанні постачання зброї Україні

Сергій Лавров

"Щораз вони все більше і більше накачують Україну сучасними озброєннями, і зараз триває дискусія про те, як ці озброєння застосовувати", — сказав він на прес-конференції.

За його словами, країни Заходу йдуть тією лінією, яку колись провів Гітлер, який "поставив під рушницю" практично всю Європу.

"Не даремно в історичних колах відновилася дискусія про співучасть у злочинах нацизму не лише німців, а представників багатьох інших європейських націй, які не просто були поставлені під рушницю, але із задоволенням виконували накази Третього рейху. Це серйозна тема", – заявив Лавров.

При цьому він наголосив, що не знає, чи залишилися у країн Заходу ще "стоп-лінії" у "накачуванні озброєннями" Києва, але переконаний, що ця лінія приречена на провал.

"Щодо того, чи залишилися у них стоп-лінії, не знаю. Принаймні, політологічні аналітичні матеріали, які вони публікують, постійно просувають мету зрушувати вперед на півметра, на метр ось ті дії, які, очевидно, націлені на ескалацію ситуації щодо їхньої термінології", — сказав Лавров.

Він також заявив, що всі плани Заходу приречені на провал.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в МЗС РФ вже влаштовували істерику з приводу того, що Захід роздумує над ідеєю дозволити Україні бити його зброєю на території РФ. Крім цього, представник МЗС РФ Марія Захарова обурилася тим, що Київ не прийняв "щедру пропозицію Путіна" щодо переговорів, а пішов на Курську область.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини