Головна Новини Світ Росія Лавров у Раді безпеки ООН істерично зажадав зняти всі загрози з Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров у Раді безпеки ООН істерично зажадав зняти всі загрози з Росії

За словами Лаврова, Росії загрожує Захід

16 липня 2024, 20:15 comments4053
Поділіться публікацією:

На засіданні Ради безпеки ООН глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров заявив, що політико-дипломатичне врегулювання кризи навколо України має супроводжуватись конкретними кроками, спрямованими на ліквідацію загроз Росії.

Лавров у Раді безпеки ООН істерично зажадав зняти всі загрози з Росії

Сергій Лавров

"Політико-дипломатичне врегулювання має супроводжуватися конкретними кроками зі зняття загроз Російської Федерації, що походять із західного, євроатлантичного спрямування", — сказав Лавров.

Він заявив, що за погодженням взаємних гарантій і домовленостей "доведеться враховувати нові геостратегічні реалії на Євразійському континенті, де формується загальноконтинентальна архітектура рівної і неподільної безпеки".

"Ми до пошуку балансу інтересів готові", — наголосив міністр країни-агресора.

Більше того, Лавров заявив, що дії Сполучених Штатів та їх союзників нібито заважають міжнародному співробітництву та побудові справедливішого світу. Він наголосив, що Вашингтон "зробив усе, щоб підірвати основи взаємовигідного енергетичного співробітництва Росії з Німеччиною та Європою загалом".

Також він згадав, що США мають намір розмістити в Німеччині далекобійну зброю і заявив, що Вашингтон готує Європі "вбивчу роль".

За словами Лаврова, для відновлення довіри та стабілізації міжнародної обстановки необхідні такі кроки, як усунення несправедливостей у світовій економіці, "серйозні, якісні зміни" в інститутах глобального управління, насамперед ООН, а також зміцнення ролі інших багатосторонніх та регіональних об'єднань, таких як "Група двадцяти", БРІКС та ШОС.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Лавров прибув до штаб-квартири ООН. У Штатах він має намір провести низку двосторонніх зустрічей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини