Головна Новини Світ Росія Лавров висловився про «справедливі переговори» з Україною: чи можливі вони
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров висловився про «справедливі переговори» з Україною: чи можливі вони

Лавров заявив, що країни Заходу не дозволять Україні піти на переговори з РФ

сьогодні, 10:33
Поділіться публікацією:

Країни Заходу не дадуть Києву піти на справедливі переговори з Москвою на основі Статуту ООН, оскільки влада республіки після "держперевороту" не представляє весь народ, заявив міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров.

Лавров висловився про «справедливі переговори» з Україною: чи можливі вони

Сергій Лавров

За його словами, як колоніальні держави не репрезентували народи африканських, азіатських та латиноамериканських країн, так і ті, хто прийшов до влади в Україні внаслідок "державного перевороту", не представляли ні Крим, ні Донбас, ні "Новоросію".

І саме в цьому зараз ми бачимо причини, які не дозволяють Заходу змусити українське керівництво піти на справедливі переговори і піти на облік принципів Статуту. І вже набагато раніше, ніж територіальна недоторканність, у Статуті записано необхідність поважати права людини незалежно від статі, раси, мови чи релігії", — зазначив Лавров.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в РФ нібито не проти того, щоби піти на переговори з Україною, але там хочуть виконання всіх своїх вимог – серед них окупація територій, денацифікація та демілітаризація та особливі права для російськомовних. Водночас речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що війна в Україні завершиться лише тоді, коли РФ виконає всі цілі "спеціальної військової операції".

Також "Коментарі" розповідали , що на Заході вже думають над тим, як налагодити відносини з РФ. Начебто є думка, що можна організувати зустріч із кремлівським диктатором Путіним перед самітом Великої двадцятки у Бразилії. Також у західні політики говорять про те, що після війни з РФ потрібно налагодити відносини та повернути її до міжнародної спільноти.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини