Головна Новини Світ Росія Лавров заговорив про «поразку Росії на полі бою»
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров заговорив про «поразку Росії на полі бою»

Сергій Лавров заявив, що Захід "не дозволяє" Україні вести переговори з Росією

5 червня 2022, 12:12 comments6338
Поділіться публікацією:

Росія дуже хоче знову продемонструвати світові, що вона готова домовлятися з Україною та за столом переговорів припиняти війну. Саме тому практично щодня від спікерів Кремля звучать заяви про те, що Україна йде у відмовну, коли йдеться про переговори. Так, глава МЗС Росії Сергій Ларов заявив, що Україна не готова продовжувати переговори з Росією, нібито через вказівки Заходу. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву Лавров зробив в інтерв'ю боснійсько-сербській телерадіокомпанії "Радіо та телебачення Республіки Сербської".

Лавров заговорив про «поразку Росії на полі бою»

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Цікаво, що Сергій Лавров навіть виділив ті країни на Заході, які нібито мають основний вплив на Україну та наполягають на її переговорах з Росією. Мова, звичайно ж, про Велику Британію та США.

При цьому російський дипломат також визнав, що Росія зазнає поразки у війні проти України на полі бою. Сергій Лавров заявив, що не лише Україна, а й ЄС, і НАТО опинилися фактично у заручниках ситуації. Вони залежать від рішень "англо-саксонського колективу". Українці ж виконують роль зі стримування Росії, їхнє завдання – завдати Росії поразки на полі бою.

Сергій Лавров поскаржився на Україну, яка два місяці тому виявляла інтерес до переговорів. А тепер раптом охолола і відмовляється йти на поступки Росії і взагалі про щось говорити.                                                                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — кого в ЄС ми вже втратили : експерти розповіли, як Україні розбудити "утомлену" Європу – як додавити росію у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Соня

5 червня 2022, 11:35

Проклятий брехун і лицемір.


Новини