Головна Новини Світ Росія Лавров заявив, що в Києві 23 серпня відбудеться неонацистський шабаш
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров заявив, що в Києві 23 серпня відбудеться неонацистський шабаш

Глава МЗС Росії Сергій Лавров назвав зустріч «Кримської платформи», яку ініціювала Україна, шабашем

12 серпня 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров назвав установчий саміт "Кримської платформи" шабашем. Як інформує видання "Коментарі", таку думку головний російський дипломат зробив в ході зустрічі з учасниками арт-кластеру "Таврида", пише ТАСС.

Лавров заявив, що в Києві 23 серпня відбудеться неонацистський шабаш

Сергій Лавров. Фото: liga.net

За словами Лаврова, саміт потрібний Заходу, щоб там в черговий раз захоплюватися і вихолощувати "неонацистські настрої" влади України. Сергій Лавров зазначив, що спочатку "переворот" в Україні відбувся з дозволу і схвалення Заходу, а тепер зі схвалення Заходу в Україні відбудеться саміт, на якому знову будуть звучати расистські заяви. Перший саміт "Кримської платформи" відбудеться 23 серпня у Києві. В установчому саміті братимуть участь перші особи держав.

Зазначимо, портал "Коментарі" раніше повідомляв, що в російському МЗС вже публічно попередили ті держави, які підтвердили свою участь у саміті "Кримської платформи", що в разі приїзду їх представників до Києва на саміт їм варто чекати включення в список недружніх до Росії країн. Також в МЗС Росії адресували загрози до представників держав-учасників "Кримської платформи". Їм Москва може заборонити в'їзд в РФ, а також заморозити всі активи, які є на території Росії. Загалом у Росії вважають саміт "Кримської платформи" провокацією, спрямованою проти територіальної цілісності Росії.

Також читайте на порталі "Коментарі" — голова МЗС України Дмитро Кулеба розповів, що Москва не припиняє спроб усіма можливими способами перешкодити проведенню саміту "Кримської платформи". У хід йдуть як залякування, так і відверті погрози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Украинец

14 серпня 2021, 14:38

Ванья, пішов би ти на хер, російське падло. кацап смердючий.

Украинец

14 серпня 2021, 14:36

что может сказать армянское чмо - Лавров/Калантарян? да ничего! это его убогая россия, является олицетворением зла, ада и сборищем ведьм и колдунов. гореть им всем в аду вместе со своим кремлёвским убогим колдунчиком.

иван

13 серпня 2021, 06:25

Лавров слов на ветер не бросает. Назвал вещи своими именами - неонаци процветают на Украине с попустительства запада.

мудело кремлівське

12 серпня 2021, 16:14

Хто такий Лавров? Армянська сучара він і падло. Чого цю скотиняку слухати. Пішов він на хрен лизоблюд. Кончена тварюка.


Новини