Головна Новини Світ Росія Лавров заявив, що Захід «шукає заміну» Зеленському із сказав чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров заявив, що Захід «шукає заміну» Зеленському із сказав чому

Глава МЗС РФ Лавров повторив фейк, придуманий Службою зовнішньої розвідки країни-агресора про те, що Зеленському шукають заміну

19 серпня 2024, 16:54 comments1120
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ країни-агресора Росії Сергій Лавров заявив, що українське керівництво нібито перебуває у "вкрай важкому становищі".

Лавров заявив, що Захід «шукає заміну» Зеленському із сказав чому

Сергій Лавров

Російський чиновник заявив, що західні ЗМІ стали "потихеньку зливати і створювати образ невдахи" з керівництва України.

Більше того, Лавров навіть договорився до того, що заявив, на Заході зростає "відчай" у зв'язку з діями української влади, а також з тим, що президент Володимир Зеленський нібито виявився нездатним виконати певну його місію.

"Вони у край важкому становищі, українські керівники, їм уже шукають заміну", — заявив Лавров.

При цьому він не уточнив, яку ж місію мав виконати Зеленський, і чому Захід так ним "розчарований".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня Служба зовнішньої розвідки Росії повідомила , що американська еліта нібито активно шукає заміну чинному президентові України Володимиру Зеленському. У СЗР заявили, що нового українського лідера хочуть бачити нібито більш керованим та менш корумпованим. Більше того, у Штатах вже навіть є кандидатура, яка підходить на роль "наступника" Зеленського. У СЗР заявили, що у цьому контексті розглядається колишній глава МВС України Арсен Аваков. Зазначається, що новий лідер України може бути готовішим до переговорів з Росією. Крім того, Служба зовнішньої розвідки Росії повідомила, що Україна "повільно, але вірно" перетворюється на "чорну дірку Європи".

На тему заміни Зеленського на Авакова навіть розмірковували у Радфеді та Держдумі. При цьому там заявили, що насправді Аваков "нічим не кращий" за Зеленського, оскільки також є націоналістом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини