Головна Новини Світ Росія Лавров зухвало відреагував на слова Зеленського про жителів Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров зухвало відреагував на слова Зеленського про жителів Донбасу

Лавров відреагував на звернення Зеленського до жителів Донбасу

13 серпня 2021, 17:07
Поділіться публікацією:

Глава зовнішньополітичного відомства Росії Сергій Лавров назвав "обурливим" звернення глави української держави до громадян України, які проживають в ОРДЛО і вважають Росію своїм домом. Як передає портал "Коментарі", слова Сергія Лаврова цитує "РІА Новини".

Лавров зухвало відреагував на слова Зеленського про жителів Донбасу

Сергій Лавров. Фото: liga.net

"Останні висловлювання пана Зеленського із закликами до росіян їхати в Росію — обурливі", — заявив російський дипломат.

Також Сергій Лавров висловив думку, що президенту України не завадило б знову уважно передивитися відомий кіношедевр під назвою "Слуга народу", щоб пригадати, які ідеї й думки він викладав через мистецтво, тому що в той час у нього це виходило набагато успішніше, ніж зараз.

Зазначимо, така реакція російських дипломатів на чолі з Сергієм Лавровим невипадкова. Портал "Коментарі" повідомляв, який сплеск емоцій і негативу викликало інтерв'ю Володимира Зеленського телеканалу "Дім". Тоді президент закликав жителів ОРДЛО, які не хочуть деокупації Донбасу і чекають, коли Росія приєднає ці території до себе, збирати речі й перебиратися на постійне місце проживання в сусідню країну, мовляв, так буде краще не тільки для таких громадян, а й для їхніх дітей і онуків. Звичайно ж, у Росії не упустили можливості відреагувати й вкотре звинуватити Зеленського в утиску російськомовних громадян України, а також пред'явити звинувачення в неонацизмі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія попередила про реакцію Європи на націоналістичні фрази Зеленського. У МЗС Росії занепокоєні деградацією ситуації на сході України. Зокрема, рівень занепокоєння збільшився після заяв мовного омбудсмена Тараса Креміня і президента України Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лавров Мудак

14 серпня 2021, 14:41

лавров/калантарян, валі ти на хер, мудило. всі росіяни повинні від'їхати до себе на історичну родину, до парраші. хто залишиться - дерев у нас багато...


Новини