Головна Новини Світ Росія Легіон "Свобода Росії" заінтригував: все найцікавіше - ще попереду
commentss НОВИНИ Всі новини

Легіон "Свобода Росії" заінтригував: все найцікавіше - ще попереду

У Легіоні "Свобода Росії" заявили, що є завдання відволікати російську армію з інших напрямків, є завдання набиратися бойового досвіду

3 червня 2023, 12:15 comments5502
Поділіться публікацією:

Бійці Легіону "Свобода Росії" та РДК не виключають, що зможуть зайняти деякі населені пункти у прикордонних російських областях, де діятиме військова адміністрація та проводитиметься комунікація з місцевим населенням. Російські партизани не готові здаватися і обіцяють й надалі проводити активні рейди проти путінського режиму. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник політичного крила Легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський.

Легіон "Свобода Росії" заінтригував: все найцікавіше - ще попереду

Легіон "Свобода Росії". Фото: з відкритих джерел

"Зараз, до речі, з населенням жодних проблем у бійців визволення немає, дуже велика кількість бажаючих приєднатися та інформація про переміщення поліції, армії нам надходить від місцевих жителів, що дуже приємно та надихає", — зазначив Барановський.

За його словами, у бійців опору є "план Б", тому якщо не вийде закріпитися на звільнених територіях, то бійці відходитимуть.

Барановський уточнив, що немає жодної мети – прорватися за будь-яку ціну, щоб загинути, є завдання показати росіянам, що опір набирає обертів і путінський режим не вічний, є завдання відволікти російську армію з інших напрямків.

Олексій Барановський підкреслив, що "війна — це мистецтво хитрості, зараз відбуваються маневри, є різні варіанти подій, а найцікавіше — ще попереду".

Читайте також на порталі "Коментарі" — минуло вже достатньо часу після рейду Бєлгородщиною російських військових, які протистоять путінському режиму, диктатор РФ дозрів для указу про посилення охорони кордонів. Про що говорить така, м'яко кажучи, запізніла реакція? Чого чекати далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини