Головна Новини Світ Росія Лепс привіз свою "Рюмку водки" на окуповані українські території та агітував за режим Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Лепс привіз свою "Рюмку водки" на окуповані українські території та агітував за режим Кремля

Григорій Лепс розповів, чому не йде на війну, за яку агітує

30 листопада 2023, 23:05
Поділіться публікацією:

Відомий в Росії співак та прихильник політики  Путіна  Григорій Лепс почав стрімко втрачати  популярність – з причини  зловживання алкоголем і зірваних   концертів. Тож  його більше не  задіюють на великі  заходи  в РФ.

Лепс привіз свою "Рюмку водки" на окуповані українські території та агітував за режим Кремля

Григорій Лепс (фото з відкритих джерел)

Свою непотрібність  виконавець   відновляє, даючи  концерти на тимчасово  окупованих українських територіях.  Саме так Григорій Лепс  має намір  отримувати хоч якісь   недоїдки з  кремлівського столу, відпрацьовуючи пропагандистську повістку.

Недавно  вічно нетверезий  співак  побував в Луганську, де  виступав  в Палаці культури імені Леніна та співав  свої,    одні і ті ж пісні  скрипучим голосом. Потім він  відповів на питання  російських видань,  деякі  фрагменти  з яких  він  оприлюднив в соціальній мережі.

Зокрема,  Лепс, який  виступає, як один з найгучніших рупорів пропаганди в країні-агресорці, сором'язливо зізнавсь, що ще  буде  продовжувати  відвідувати  окуповані території,  проте лише, як артист.

 "Все, що можуть зробити артисти для людей – це порадувати, повеселити, поспівати, потанцювати", -   висловивсь  російський співак.

Ще він розповів, що брати до рук  автомат і йти воювати, відстоюючи  свої переконання він не готовий,  хоч і  проходив службу в армії, але в  бою від нього толку буде не багато.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що народна артистка СРСР у своєму лицемірному шоу використала дітей з ДонбасуВідома в Росії  знаменитість Олександра Пахмутова,  пісні  якої  полюбляє Володимир Путін, організувала цинічну витівку на честь свого дня народження. 

Поважну дату, власне  94-річчя народна артистка колишнього СРСР  відзначала  на території пансіонату в підмосковних Снігурях,  де ніби  живуть українські  діти  з тимчасово окупованого Донецького регіону. Більше всього, що  це депортовані неповнолітні українці.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини