Головна Новини Світ Росія Народна артистка СРСР у своєму лицемірному шоу використала дітей з Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Народна артистка СРСР у своєму лицемірному шоу використала дітей з Донбасу

Олександра Пахмутова заспівала разом з українськими дітьми на своєму концерті

12 листопада 2023, 23:40
Поділіться публікацією:

Відома в Росії  знаменитість Олександра Пахмутова,  пісні  якої  полюбляє Володимир Путін, організувала цинічну витівку на честь свого дня народження.

Народна артистка СРСР у своєму лицемірному шоу використала дітей з Донбасу

Олександра Пахмутова (фото з відкритих джерел)

Поважну дату, власне  94-річчя народна артистка колишнього СРСР  відзначала  на території пансіонату в підмосковних Снігурях,  де ніби  живуть українські  діти  з тимчасово окупованого Донецького регіону. Більше всього, що  це депортовані неповнолітні українці.

Під час святкової церемонії  Пахмутова грала на фортепіано свої  минулі хіти, а дітей примусили співати. Про це  написали та показали російські пропагандистські ЗМІ.

Діти з окупованого РФ Донецького регіону  співали пісню "Птица счастья". Шлягер  раніше співав український  співак  з села Немирівка Хмельницької області Микола Гнатюк, в його виконанні вона була дуже популярною..

Зараз, в   честь ювілейного дня народження  російської знаменитості  вивчити пісню примусили дітей з Донбасу.

Також з 94-річчям  Пахмутову  привітав   сам господар Кремля  Путін, дякуючи їй за натхненну творчість,  що "користується всенародною любов'ю".  Проте  нещодавно  сама  ювілярка  подякувала  кремлівському вождю. Зробила це  Пахмутова відразу після  того, як був окупований  Криму.

В той момент, в 2014 році, Пахмутова та її чоловік зустрілись з Володимиром  Путіним і  виголосили: "Ми ваші вболівальники! Дякуємо вам за Крим".

З цієї причини колишня народна артистка СРСР  в 2018 році була  внесена до бази "Миротворець".

Народна артистка СРСР у своєму лицемірному шоу використала дітей з Донбасу - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка з "Кавказької полонянки" зробила божевільну заяву про захист Донбасу РФРосійська знаменитість  Наталія Варлей, яка  вже не мовчить про повномасштабне військове вторгнення   та  активно підіграє  російській пропаганді, оприлюднила чергові  фейки  про  ситуацію на тимчасово окупованому  Донбасі.  Вона  заявляє, що побувала  на Донбасі  в  2015 році і ніби  все побачила своїми очима. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини