Головна Новини Світ Росія Літак РФ в Пермі застряг в заметах: (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак РФ в Пермі застряг в заметах: (відео)

Дріфт на злітній смузі влаштувало повітряне судно, яке мало виконувати рейс з Пермі до російської столиці

8 січня 2023, 12:20
Поділіться публікацією:

В місті Пермі Російської  Федерації авіалайнер  приватної компанії "Победа", намагаючись злетіти, застряв на засніженій смузі.  При цьому,  літак не лише занесло, він врізався і застряг в снігових заметах. Після цього, в місцевому  аеропорту були скасовані ще кілька рейсів аналогічних повітряних суден.

Літак  РФ  в  Пермі  застряг  в заметах: (відео)

Російський літак занесло на смузі в Пермі (фото з відкритих джерел)

Про це інформує місцеве видання Пермі properm.

Дріфт на злітній смузі влаштувало повітряне судно, яке мало  виконувати рейс  з Пермі до російської столиці. Члени екіпажу  не змогли підняти в повітря авіалайнер. Він, набираючи розгону, злетів зі смуги, врізався в снігові замети й там застряг.

На щастя, пасажири в цей момент не постраждали, їх відразу забрали та відправили до приміщення місцевого аеропорту. 

Після цього на пермському летовищі почали спиняти та переносити час відправки інших  рейсів. Не тільки  цієї приватної компанії в Москву та Мінеральні Води, але й повітряні рейси в Санкт-Петербург, Сочі,  Москву, але й  інших повітряних перевізників.

"Спочатку рейс переносили через погоду, але коли все ж таки вирішили летіти, лайнер не зміг навіть доїхати до самої ВПП — під час руління його занесло і він зав'язав у снігу", — інформують  в Telegram-каналі Baza.

Ще в соціальних  мережах оприлюднений відеоролик  з місця події.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Росіяни скаржаться, що мерзнуть від холоду. Путіну байдуже, адже його цікавить війна в Україні.В деяких містах РФ температура впала до 46 градусів нижче нуля, а енергетична інфраструктура вийшла з ладу. Росіяни мерзнуть від морозів та вимагають допомоги від Путіна, проте російський диктатор не чує свій народ, адже зайнятий війною в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Metro.


 
 
   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини