Головна Новини Світ Росія Росіяни скаржаться, що мерзнуть від холоду. Путіну байдуже, адже його цікавить війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни скаржаться, що мерзнуть від холоду. Путіну байдуже, адже його цікавить війна в Україні

Путін запускає ракети вартістю в десятки мільйонів доларів, проте не може виконати прохання жителів Росії, які просять відремонтувати електростанції, адже на вулиці морози близько 40 градусів нижче нуля.

7 січня 2023, 18:35 comments3557
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В деяких містах РФ температура впала до 46 градусів нижче нуля, а енергетична інфраструктура вийшла з ладу. Росіяни мерзнуть від морозів та вимагають допомоги від Путіна, проте російський диктатор не чує свій народ, адже зайнятий війною в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Metro.

Росіяни скаржаться, що мерзнуть від холоду. Путіну байдуже, адже його цікавить війна в Україні

В Росії аномальні морози. Фото з відкритих джерел

Синоптики прогнозують аномальне похолодання, яке зачепить майже всю територію Росії, проте омине більшість інших країн. У Росії з ладу виходять котли та енергостанції, що подають тепло, місцеві мешканці почали скаржитись на російську владу, яка нічого не робить для свого народу.

"Труби лопають, баки опалення ламаються, все замерзло. Місцева влада була зовсім не готова до такої ситуації", — говорять в Якутську місцеві жителі.

Як повідомляє видання Metro поки Росія витрачає мільйони доларів на ракети, які б’ють по Україні, Путін не може полагодити електростанцію, що забезпечує теплом 1200 жителів російського міста. Окрім несправного опалення пишуть про лопнуті труби та замерзлу каналізацію.

"Чому ми зараз не маємо підтримки від держави? Вони категорично відмовилися допомагати. Серед постраждалих багато багатодітних матерів, які просто не можуть впоратися самі", — говорять росіяни.

В столиці Росії температура опустилась до -25 градусів тепла, а вночі можливе зниження до -30 градусів. Повідомляється, що в азійській частині країни, ​​стоять надзвичайно сильні морози, там термометри показують -55 градусів за Цельсієм.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найбільший історичний союзник Росії завдає удару по країні.

Також "Коментарі" писали про те, що Фінляндія назвала одну умову за якою погодилась передати Україні сучасні танки Leopard 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини