Головна Новини Світ Росія Луб'янка увійшла в смак: Міноборони РФ напророчили чистки гірше, ніж у 1937
commentss НОВИНИ Всі новини

Луб'янка увійшла в смак: Міноборони РФ напророчили чистки гірше, ніж у 1937

Вже наступного тижня чистки у Міноборони РФ посиляться, заявив військовий оглядач Олександр Коваленко. За його словами, Луб'янка увійшла дв смак

24 травня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

Як повідомив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, вже наступного тижня чистки в Міноборони терористичної Росії посиляться і наберуть нових обертів.

Луб'янка увійшла в смак: Міноборони РФ напророчили чистки гірше, ніж у 1937

Олександр Коваленко

"Процеси прискоряться та збільшать розмах. Причому чиститимуть не лише "шойгістів", а й іншу "кирзачу" рать", -
заявив Коваленко.

За його інформацією, перші арешти, які з розмахом пройшло в Росії, були такою собі "пробою пера". Коваленко зазначив, що, як і очікувалося, російська армія не готова виступати з протестами.

Більше того, як звернув увагу військовий оглядач, російські пропагандисти і навіть воєнкори раділи з процесу відставок і навіть "плескали в долоні", припускаючи, що чистки посилять армію.

"Ось тепер завоюємо і буде Київ за 3 дні і виконаємо нарешті всі поставлені завдання "СВО", які вони досі самі не знають. Реальність така, що нічого подібного не станеться, а буде ще гірше ніж при чистках 1937 року",
— заявив Коваленко і додав, що Луб'янка увійшла у смак, і апетит до неї прийшов під час їжі.

При цьому військовий оглядач порадив запасатися попкорном.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що чистки в Міноборони РФ аж ніяк не пов'язані з корупцією, вважає політолог Вадим Денисенко. За його словами, вони також у найближчій перспективі не вплинуть і на ведення бойових дій в Україні Денисенко вважає, що посадки в РФ мають на меті створити репресивний апарат, який триматиме систему у страху і роль ФСБ у цьому процесі надзвичайно зростає. При цьому кремлівський диктатор хоче змінити систему, щоби в ній особливо нічого не змінилося.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 травня 2024, 20:11

Ми вже чули "Кривава каша почалась" від біснуватого Клоуна, якому так хотілось бути розумним провісником. В результаті, завдяки вчасному попередженню, зрадник отримав другу зірку Героя Росії.


Новини