Головна Новини Світ Росія Путін засипав свою нову пасію подарунками: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін засипав свою нову пасію подарунками: що відомо

Путін зробив своїй імовірній коханці Катерині Мізуліній два подарунки

27 лютого 2024, 22:30 comments1445
Поділіться публікацією:

Господар Кремля Володимир Путін, як видається, зовсім не переймається скільки російських військових гине під час страшної  війни в Україні, яку  почала  РФ.

Путін засипав свою нову пасію подарунками: що відомо

Катерина Мізуліна (фото з відкритих джерел)

Як інформують джерела  російських ЗМІ, Путін перейнявся, що його можлива коханка Катерина Мізуліна  має проблеми через стосунки з ним. Господар Кремля  вирішив ощасливити її  дарунками "у знак подяки за приємне спілкування, глибокі бесіди і взаєморозуміння".

Про перший подарунок  розповіла сама Мізуліна на своїй сторінці в Телеграм, оприлюднивши фотографію  і відео:

"Людина, яка змінила все. Сьогодні студенти в Тюмені подарували мені мерч з портретом президента Росії Володимира Путіна", — повідомила Катерина.

Співрозмовник з  оточення Путіна уточнив  журналістам російських ЗМІ:

"Подарували студенти, але, чесно кажучи, це було від імені Володимира Володимировича. Він знав, що Катерині Михайлівні буде приємно одягнути на себе його портрет. І отримати цей портрет публічно".

Другий подарунок –коштовна каблучка з діамантом, яка вартує  приблизно в 6-7 мільйонів рублів.

"Це ні в якому разі не обручка або щось таке. Просто Володимир Володимирович вирішив зробити Катерині Михайлівні приємне", — повідомило джерело, близьке до Путіна.

При цьому, що ніхто ще не повідомив, який  характер мають відносини Путіна і Мізуліної. Зрозуміло тільки  те, що поки РФ стикається зі злиднями, її президент зайнятий  таки не державними справами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися нові подробиці про коханку ПутінаМожливо,  росіянка Катерина Мізуліна – тепер  нова коханка господаря Кремля  Володимира Путіна, як  інформує The Mirror. Як з’ясували, вона — донька  сенаторки з РФ Олени Мізуліної. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини