Головна Новини Світ Росія Людина, яку боїться Путін була відправлена до психлікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Людина, яку боїться Путін була відправлена до психлікарні

Путін вірить у містику та усуває навіть якутських шаманів.

25 жовтня 2022, 21:17 comments2079
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський президент усуває своїх ворогів різними методами. Одним з таких небезпечних людей для Путіна виявився російський шаман Олександр Габишев з Якутії. Здається дивним, що лідер РФ боїться релігійного діяча, але анонімний чиновник розповів детальніше про страхи Путіна в американському порталу The ​​Daily Beast.

Людина, яку боїться Путін була відправлена до психлікарні

Путін боїться шамана. Фото з відкритих джерел

Російський чиновник, який заради безпеки вирішив залишитись анонімним стверджує, що Путін і його оточення дуже серйозно відносяться до світу духів. Також росіянин наголошує, що казки та легендарні історії російської нації надихають Путіна на війну в Україні.

Одна з психологинь, яка консультує російських емігрантів стверджує, що президенту Росі подобається думка, про те, що він обраний.

"Це все одно, що сидіти у 1942 році й намагатися створити профіль Гітлера, який також вірив у надприродне. Ви не можете сприймати це серйозно, але ви повинні взяти це до уваги", — стверджує член американської розвідки.

Тому, на будь-яку міфічну шкоду Путін різко реагує. У 2019 році шаман з Якутії оголосив про свій похід через усю Росію до Москви, щоб вбити злого духа, який вселився у президента Росії. Але чоловіка посади до в’язниці. 2021 року Олександр Габишев вирішив повторити спробу, але і цього разу вона зазнала не вдачі – шаман потрапив до психлікарні. Чоловік і досі залишається там.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про союзника Путіна у Європі, за допомогою якого Росія зможе обходити санкції.

Також "Коментарі" писали про те, якою кількістю російських громадян готовий пожертвувати президент РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини