Головна Новини Світ Росія Макаревич розкритикував Путіна за мільярди – на навчання біля українського кордону та біженців із «ЛДНР»
commentss НОВИНИ Всі новини

Макаревич розкритикував Путіна за мільярди – на навчання біля українського кордону та біженців із «ЛДНР»

Музикант дозволив собі нагадати главі Кремля, що йдеться про гроші російських платників податків

21 лютого 2022, 12:40
Поділіться публікацією:

Фронтмен групи "Машина часу", громадський активіст Андрій Макаревич розкритикував позицію Кремля щодо виділення коштів російських платників податків на навчання військових біля українського кордону та "біженців" із квазіреспублік "ЛДНР". Як передає портал "Коментарі", свою позицію музикант представив на своїй сторінці у Facebook.

Макаревич розкритикував Путіна за мільярди – на навчання біля українського кордону та біженців із «ЛДНР»

Андрій Макаревич. Фото: фото з відкритих джерел

Андрій Макаревич зазначив, що останнім часом президент Росії Володимир Путін виявляє особливу увагу до України. Він виділяє великі кошти, йдеться про мільярди, на військові навчання поблизу українського кордону. Також виділяються дуже пристойні суми на біженців. Але при цьому президент повинен розуміти, що в цьому випадку йдеться про гроші самих росіян, якими він розпоряджається на власний розсуд.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Андрій Макаревич різко висловився про війну РФ проти України. Він зазначив, що військова агресія Росії проти України відбувається на фоні мовчазної згоди більшості росіян. При цьому самі росіяни не розуміють, що їхнє керівництво розв'язало війну проти іншої суверенної країни, посварило Росія з усім цивілізованим світом. Але самі росіяни на це все заплющують очі, відмовляючись визнавати очевидні речі.

При цьому музикант наголосив, що із такою владою досить проблемно живеться і самим росіянам. Закони у Росії існують лише для видимості. Їхнє виконання обов'язкове лише для простого народу, але не для тих, хто має відношення до влади.

Андрій Макаревич обурився, що терпець росіян його вражає і цьому важко знайте хоча б якесь пояснення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини