Головна Новини Світ Росія Мало не лишилася лисою: нова пасія Путіна постраждала під час експерименту краси
commentss НОВИНИ Всі новини

Мало не лишилася лисою: нова пасія Путіна постраждала під час експерименту краси

Катерина Мізуліна поскаржилася підписникам, що зіпсувала свою шевелюру Дайсоном

12 березня 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

Ймовірно, нова коханка президента Путіна Катерина Мізуліна, що схвалює криваву війну Росії в Україні,  повідомила, що мала бажання відрізати своє волосся, бо, мовляв,  спалила його Дайсоном.

Мало не лишилася лисою: нова пасія Путіна постраждала під час експерименту краси

Катерина Мізуліна(фото з відкритих джерел)

"Зараз раптом захотілося відрізати волосся. Знаю, всі будуть відмовляти", — написала росіянка на своїй сторінці  в соціальних мережах.

Проте прихильниця Путіна все ж повідомила, що не буде цього  робити і навіть обіцяє поділитись секретом, як швидко  відростити волосся.

"Учора я засмутилася, оскільки воно сильно постраждало від стайлера Дайсон. Частина з них просто відламалася. Ніколи не купуйте цю штуку, моя вам порада. Коштує купу грошей, ще більше ви витратите на порятунок гриви. Таке вже вдруге, минулого разу відновлювала 2 роки. Мене вже відмовили стригтися. Волосся у мене росте дуже швидко, відновиться місяці за 3-4", — завершила своє повідомлення Катерина Мізуліна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін покликав нову пасію на відпочинок та відхрестився від Кабаєвої. Російські пропагандисти  кожного дня  оприлюднюють нові  новини про особисте життя  президента РФ Володимира  Путіна. 

При цьому, як  інформує пропагандистський телеграм-канал "Кремлівська табакерка", господар Кремля запросив свою нову пасію Катерину  Мізуліну  поїхати в Сочі на декілька днів. Причина  такого вчинку – ніби можлива образа Мізуліної. "Катерина Мізуліна сильно засмутилася і навіть розлютилася через слова Володимира Путіна, що їхній роман вигадка. Під час останньої розмови вона попросила Володимира Володимира", — написало  ЗМІ.

До того ж, як далі зазначено в інформації телеграм-каналу, вона вимагає більшої рішучості і не відволікатись  на минуле.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

resss

13 березня 2024, 00:15

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:------ https://use.my/eralis


Новини