Головна Новини Світ Росія Путін покликав нову пасію на відпочинок та відхрестився від Кабаєвої
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін покликав нову пасію на відпочинок та відхрестився від Кабаєвої

Мізуліна нібито сказала, що їй подобаються "рішучі" чоловіки

10 березня 2024, 22:55 comments1394
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти  кожного дня  оприлюднюють нові  новини про особисте життя  президента РФ Володимира  Путіна.

Путін покликав нову пасію на відпочинок та відхрестився від Кабаєвої

Катерина Мізуліна (фото з відкритих джерел)

При цьому, як  інформує пропагандистський телеграм-канал "Кремлівська табакерка", господар Кремля запросив свою нову пасію Катерину  Мізуліну  поїхати в Сочі на декілька днів.

Причина  такого вчинку – ніби можлива образа Мізуліної. "Катерина Мізуліна сильно засмутилася і навіть розлютилася через слова Володимира Путіна, що їхній роман вигадка. Під час останньої розмови вона попросила Володимира Володимира", — написало  ЗМІ.

До того ж, як далі зазначено в інформації телеграм-каналу, вона вимагає більшої рішучості і не відволікатись  на минуле.

"Президент був напрочуд м'яким і дав зрозуміти, що з Кабаєвою його зараз нічого не пов'язує, але він колись узяв на себе якісь зобов'язання, і буде правильним, якщо цих зобов'язань буде дотримано. Підозрюємо, ідеться про дітей, однак стверджувати не станемо", — повідомляють на  каналі.

Далі в публікації  стверджують, що господар Кремля  навіть  наполіг  на подарункові. "Зараз вибори, самі розумієте. Але після пропоную знайти день-два і полетіти в Сочі. Повноцінну відпустку не обіцяю, але ми чудово проведемо час".

Мізуліна  сказала, що  буде чекати  цього часу  з нетерпінням, підсумовують на каналі. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росЗМІ показали забуту Кабаєву. Як подейкують,  коханка  господаря Кремля, що хоче  загарбати всю Україну, Аліна Кабаєва з'явилась на світському заході. Як інформують російські пропагандистські видання, колишня спортсменка з'явилась на публіці в Мінську, де проходив  один  з конкурсів   художньої гімнастики. Вона, прибула сюди не сама, її супроводжував чоловік і її старий друг  Дмитро  Губернієв.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини