Головна Новини Світ Росія Масовий психоз: у Кремлі відреагували на дії Заходу щодо Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Масовий психоз: у Кремлі відреагували на дії Заходу щодо Росії

У західних країнах почався справжній «маразматичний парад», вважають в російському уряді

20 квітня 2021, 20:53
Поділіться публікацією:

Цивілізований світ об'єднує дипломатичні зусилля проти Росії. Про це свідчить постійна підтримка України американцями і європейцями, а також нещодавні події в Чехії, що призвели до висилання працівників дипустанов на батьківщину. "РИА Новости" повідомили, як у Кремлі ставляться до погіршення відносин із західними партнерами.

Масовий психоз: у Кремлі відреагували на дії Заходу щодо Росії

Пєсков прокоментував скандал із Чехією. Фото: РИА Новости

На думку прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, російський уряд не провокує жодних напружених ситуацій. Однак на Заході постійно звинувачують Росію "у всіх можливих гріхах".

Пєсков незадоволений тим, що на РФ "вішають" будь-які кібератаки або ж шпигунські дії на території інших держав.

Як пояснили у Кремлі, Росія залишається на своїх позиціях державності і захищатиме власні інтереси. Будь-які "порожні звинувачення", говорить Дмитро Пєсков, глибоко обурюють російських політиків. Особливо це стосується останніх подій, пов'язаних із чеськими чиновниками.

За його словами, наразі багато іноземних урядів знаходяться в якомусь "масовому антиросійському психозі". Це і впливає на погіршення будь-яких дипломатичних відносин із РФ.

При цьому, як стверджує прессекретар Путіна, російські політики, як і раніше, готові співпрацювати й налагоджувати діалог з іноземними партнерами.

Цікаво, що в схожій манері ситуацію з чесько-російським скандалом прокоментували і в російському МЗС. За словами однієї з чиновниць, на Заході нині відбувається якийсь "маразматичний парад". При цьому в будь-яких нападках на Росію у відомстві вважають винною Америку.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як депутати Держдуми РФ відреагували на пропозицію припинити будь-які дипломатичні відносини між Україною і Росією.

Також на порталі ви можете дізнатися про позицію німецького канцлера Ангели Меркель щодо російського президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини