Головна Новини Світ Росія Масштаби будуть великими. У Мінцифри Росії бояться атак хакерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштаби будуть великими. У Мінцифри Росії бояться атак хакерів

У Мінцифри Росії повідомили про те, що очікують проведення масштабних атак хакерів на інфраструктуру виборчої системи Росії в дні президентських виборів, зокрема на дистанційне електронне голосування

14 березня 2024, 13:45
Поділіться публікацією:

Як заявив глава російської Мінцифри Максут Шадаєв, поки що проблем у системі немає, оскільки був реалізований комплекс заходів щодо підвищення надійності та стійкості всієї інфраструктури, яка використовується для електронного голосування.

Масштаби будуть великими. У Мінцифри Росії бояться атак хакерів

Хакерські атаки

Російський чиновник стверджує, що комплекс, який забезпечує саму процедуру голосування, працює злагоджено.

"Все посилено, масштабовано тримаємо ситуацію на контролі. Звичайно, очікуємо на дуже серйозні виклики, атаки, за масштабом у рази більше, ніж були раніше",
— заявив чиновник країни-агресора.

За його словами, Мінцифри нібито зробило все можливе і навіть більше, щоб захистити системи від хакерів і щоб все працювало.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що у Росії 17 березня мають відбутися вибори російського президента. При цьому кремлівський диктатор Володимир Путін звернувся до громадян своєї країни та закликав їх прийти на виборчі дільниці.

При цьому відомо, що саме виборчі дільниці в Росії назвали своєю "законною ціллю" представники так званих бойових загонів Навального. Вони зокрема назвали вибори президента РФ профанацією, оскільки в списках немає прізвища загиблого Олексія Навального.

У той же час, "брати участь" у виборах вирішили також представники Російського добровольчого корпусу, легіону "Свобода Росії" та "Сибірського батальйону", які прорвали кордон та увійшли на території Курської та Білгородської областей. Вони заявили, що своїми діями хочуть зірвати вибори президента на цих територіях. Також російські повстанці заявили, що подають своїми діями приклад "російської беззубої опозиції".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 березня 2024, 14:21

Тобто наш мінцифри це клон російського? Бандерівське лахміття нічого свого немає - копіює російське завжди. Не дивно що вишиватна країна Баг не стала самостійною одиницею. Тільки і могли що пихато з фаєрами та гаслами бігати та країну розкрадати.


Новини