Головна Новини Світ Росія Путін перед виборами заявив про непростий період і звернувся до росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін перед виборами заявив про непростий період і звернувся до росіян

Російський диктатор Володимир Путін перед президентськими виборами звернувся до росіян і закликав їх висловити свою громадянську позицію та проголосувати за "успішне" майбутнє Росії у такий непростий період

14 березня 2024, 12:00 comments1397
Поділіться публікацією:

У Росії 17 березня мають відбутися вибори глави Росії. Перед ними російський диктатор Володимир Путін звернувся до росіян і розповів про непростий період, який зараз переживає країна-агресор.

Путін перед виборами заявив про непростий період і звернувся до росіян

Володимир Путін

З його слів, перед Росією стоять складні виклики у всіх сферах. Як підкреслив кремлівський диктатор, щоб відповідати на них та робити все для подолання труднощів, потрібно залишатися згуртованими, а також впевненими у собі.

Путін пообіцяв все зробити для того, щоб рівень добробуту в Росії зростав і все було так, як хоче кожен росіянин. У зв'язку з цим він закликав росіян прийти в неділю на виборчі дільниці і проголосувати не просто за свого кандидата, а за "успішне майбутнє" Росії.

При цьому кремлівський диктатор заявив, що лише росіяни визначають долю країни.

І це при тому, що ні в кого немає сумніву, що насправді вибори в Росії – це просто формальність, перемогу на них просто намалюють Путіну. Зокрема про це заявляла і вдова опозиціонера Олексія Навального Юлія. У зв'язку з цим вона закликала росіян взяти участь у мирному протесті "Опівдень проти Путіна". Суть акції полягає в тому, щоб опівдні прийти на виборчі дільниці і таким чином висловити свій протест проти глави Кремля. Також Навальна закликала росіян голосувати за будь-якого кандидата, окрім Путіна.

У той же час інші опозиціонери просять росіяни приходити на дільниці і забирати з собою бюлетені додому.

При цьому представники бойового загону Навального заявили, що вибори в Росії не будуть легітимними. Вони заявили, що виборчі дільниці в Росії стають для них законною метою завдати ударів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини