Головна Новини Світ Росія Масштабна аварія на російські залізниці: зійшло з рейок більш як 10 вагонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабна аварія на російські залізниці: зійшло з рейок більш як 10 вагонів

У Росії на Забайкальській залізниці з рейок зійшло 14 вагонів вантажного поїзда.

9 січня 2024, 10:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Офіційні сторінки російської залізниці (РЖД) повідомили, що на Забайкальській залізниці на перегоні Алеур-Бушулей сталось сходження з рейок 14 вагонів вантажного поїзда. Крім того, були пошкоджені сусідні залізничні шляхи.

Масштабна аварія на російські залізниці: зійшло з рейок більш як 10 вагонів

У Росії зійшло з рейок 14 вагонів вантажного поїзда. Фото з відкритих джерел

Інцидент зі сходженням вагонів з рейок на російській залізниці стався 8 січня о 19:17. Спочатку РЖД повідомили про сходження 27 вагонів вантажного поїзда, однак потім зменшили цю кількість до 14. Російська залізниця зазначає, що постраждалих в наслідок аварії немає, а інцидент не становить загрози для довкілля. Через сходження вагонів пошкоджено сусідні залізничні колії, тому частина пасажирських поїздів за іншими напрямками затримуються.

РЖД не повідомляє причин сходження вагонів на Забайкальській залізниці та не зазначає, який вантаж перевозив поїзд. Зазначимо, що листопаді російське видання "Медіазона" підрахувало, що з 24 лютого 2022 року у Росії відкрито близько 150 справ про диверсії, а кількість обвинувачених зросла вдвічі. Кількість таких справ почала зростати після змін до Кримінального кодексу РФ щодо диверсійної діяльності за яким максимальне покарання передбачає довічне ув’язнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Фінська державна залізнична компанія конфіскувала у Росії поїзди після тривалого процесу переговорів та ультиматумів з боку Москви.  В РЖД лютують через рішення фінської компанії, однак нічого не можуть зробити.

Також "Коментарі" писали, що Україна отримала несподіваний "подарунок" від Росії. Після перевірок стало відомо чи несе він загрозу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/telerzd/4254

Новини