Головна Новини Світ Росія Масштабні навчання НАТО викликали у Кремлі істерику
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабні навчання НАТО викликали у Кремлі істерику

В оточенні Путіна вже встигли висловитись щодо великих навчань НАТО Steadfast Defender

31 січня 2024, 19:40
Поділіться публікацією:

Великі військові навчання НАТО Steadfast Defender 2024, що почалися в ЄС. Коментуючи це, у Кремлі заявили про загрозу своїй безпеці, бо нібито Альянс нібито є інструментом конфронтації. Таку заяву зробив речник російського президента Дмитро Пєсков. Про це пише Інтерфакс.

Масштабні навчання НАТО викликали у Кремлі істерику

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Речник Путіна, відповідаючи на запитання, чи Росія вважає їх загрозою, однозначно так.

"Однозначно сприймає. У нашому розумінні НАТО — це інструмент конфронтації. Альянс, власне, замислювався, формувався, конфігурувався і зараз управляється Сполученими Штатами саме як інструмент конфронтації. Цей інструмент продовжує виконувати свою роль. Звичайно, це загроза для нас, так ми до цього ставимося", — сказав Пєсков під час брифінгу.

Також він заявив, що Росією нібито постійно вживає відповідні заходи.

"Тим більше на тлі того, як альянс, не перестаючи протягом кількох десятиліть, рухає свою військову інфраструктуру до наших кордонів", — сказав речник Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що НАТО "замасковано" готується до можливої війни з РФКраїни НАТО проводять найбільші з часів "холодної війни" навчання Steadfast Defender 2024, які триватимуть до кінця травня. Зокрема, військові країн Альянсу вчитимуться протидіяти російській агресії. Як вважає військовий експерт Іван Киричевський таким чином країни НАТО "замасковано" готують свої сили до режиму повної бойової готовності на тлі побоювань нападу Росії на країни, які є членами Альянсу. 

На думку військового експерта, європейці готуються до наземного наступу РФ на країни НАТО влітку цього року. Окрім того, він підкреслив, що саме зараз Україна є провідним захисником Європи.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини