Головна Новини Світ НАТО НАТО «замасковано» готується до можливої війни з РФ, яка може відбутися вже влітку
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО «замасковано» готується до можливої війни з РФ, яка може відбутися вже влітку

У Європі готуються до наземного наступу РФ на країни НАТО влітку цього року, саме тому проводять масштабні навчання, заявив в Українському медіа-центрі військовий експерт Іван Киричевський, повідомляють «Коментарі»

31 січня 2024, 17:37
Поділіться публікацією:








Країни НАТО проводять найбільші з часів "холодної війни" навчання Steadfast Defender 2024, які триватимуть до кінця травня. Зокрема, військові країн Альянсу вчитимуться протидіяти російській агресії. Як вважає військовий експерт Іван Киричевський таким чином країни НАТО "замасковано" готують свої сили до режиму повної бойової готовності на тлі побоювань нападу Росії на країни, які є членами Альянсу.

НАТО «замасковано» готується до можливої війни з РФ, яка може відбутися вже влітку

НАТО проводить масштабні навчання

На думку військового експерта, європейці готуються до наземного наступу РФ на країни НАТО влітку цього року. Окрім того, він підкреслив, що саме зараз Україна є провідним захисником Європи.

"Ми маємо бути ексклюзивними отримувачами ресурсів. Як би так не вийшло, щоб поки НАТО зміцнює обороноздатність, наші можливості з військово-технічної допомоги не просіли",
– відзначив Киричевський.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, незважаючи на те, що зараз РФ зав'язла у війні з Україною, країни Заходу серйозно стурбовані, що росіяни можуть напасти і на них. Черговий матеріал з цього приводу опублікувало видання The Times, зазначаючи, що НАТО доведеться підготуватися до можливих ударів Росії по об'єктах по всій Європі. При цьому українські експерти відзначали, Захід почав розуміти, що напад РФ на них стає можливим.

Окрім того "Коментарі" писали, що на думку західних ЗМІ, НАТО доведеться підготуватися до можливих ударів Росії по об'єктах по всій Європі, зокрема в Німеччині, якщо Москва почне війну проти Альянсу. Зокрема, про це попереджають високопоставлені генерали. У свою чергу генерал-лейтенант Олександр Соллфранк, командувач військового логістичного центру НАТО в Німеччині, закликав союзників спростити бюрократичні процедури, які зараз ускладнюють переміщення військ та техніки. Також потрібно дозволити країнам використовувати військову техніку та спорядження один одного у період кризи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини