Головна Новини Світ Росія Мєдвєдєв би позаздрив. Володін видав маячню про США і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Мєдвєдєв би позаздрив. Володін видав маячню про США і Путіна

Спікер Держдуми країни-агресора В’ячеслав Володін під час засідання російського парламенту розповів вигадку про те, що американці дуже хотіли, щоб їхнім президентом був саме Володимир Путін, передає портал «Коментарі»

15 лютого 2024, 19:08
Поділіться публікацією:

В’ячеслав Володін на засіданні Держдуми розповів, що президент РФ Володимир Путін створив в Росії атмосферу "гласності і конкурентності". За його словами, саме тому, американці дуже хотіли б його бачити на посаді свого президента.

Мєдвєдєв би позаздрив. Володін видав маячню про США і Путіна

В'ячелав Володін

"В Америці вони хотіли б, щоб у них президентом був Путін. Але у них немає! Він у нас! А в них Байден. Бачите, покарання їм",
- сказав він.

При цьому Володін заявив, що росіяни повинні на президентських виборах підтримати кандидатуру Путіна і цінувати його за все те, що він для них зробив.

Нагадаємо, у Росії завжди протиставляли себе Сполученим Штатам і всіляко натякали на те, що вона є більш "достойною" країною, з якої варто брати приклад. Такий наратив неодноразово розповсюджувати пропагандисти, які навіть заявляли, що при необхідності РФ може знищити США всього за кілька хвилин.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що російський диктатор Володимир Путін заявив, що на посаді президента США для Москви кращим є Джо Байден, а не Дональд Трамп. Його Путін назвав більш досвідченою людиною, а також зазначив, що вона дуже прогнозована, а ще політик старої формації. При цьому кремлівський диктатор додав, що РФ працюватиме з будь-яким лідером США, якому виявить довіру американський народ. Натякнувши таким чином, що він зможе переобратися на пост очільника Росії.

Також "Коментарі" розповідали, що у російського диктатора Володимира Путіна немає жодної краплі жалю від того, що Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Єдине, через що жалкує господар Кремля, це через те, що було втрачено час і Росія не зробив цього кроку раніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини