Головна Новини Світ Росія Війна в Україні: Путін розповів, якої помилки припустилася Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: Путін розповів, якої помилки припустилася Росія

Диктатор запевняє, що Москва діяла "відповідно до Статуту ООН", коли напала на Україну

15 лютого 2024, 09:27
Поділіться публікацією:

У російського диктатора Володимира Путіна немає жодної краплі жалю від того, що Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Єдине, через що жалкує господар Кремля, це через те, що було втрачено час і Росія не зробив цього кроку раніше. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Володимир Путін зробив в інтерв'ю для телеканалу "Росія 1".

Війна в Україні: Путін розповів, якої помилки припустилася Росія

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Безпосереднім тригером (Ред. – повномасштабного вторгнення РФ в Україну, – ред.) стала повна відмова української влади від виконання мінських угод", – заявив він в інтерв'ю одному з російських пропагандистів, основою якого стала бесіда президента РФ з американським журналістом Такером Карлсоном.

Путін також видав тираду про "численні атаки" на "ЛДНР", які в результаті "звернулися до РФ за визнанням". За його словами, Москва діяла "відповідно до статуту ООН", коли напала на Україну.

Диктатор також вкотре спробував відхреститися від того, що Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Путін, як і в інтерв'ю американському журналісту Карлсону, звинуватив у цьому Україну, згадавши 2014 рік.

"На першому етапі ми намагалися це зробити (Ред. – нібито припинити війну) за допомогою мирних засобів, мінських угод. Як з'ясувалося, нас і тут вели за ніс. ...Єдине, про що ми можемо шкодувати, – це те, що не розпочали наших активних дій раніше, вважаючи, що ми маємо справу з порядними людьми", – висловився диктатор.

Зазначимо, російський диктатор Володимир Путін заявив, що на посаді президента США для Москви кращим є Джо Байден, а не Дональд Трамп. Таку заяву Путін зробив в інтерв'ю Всеросійській державній телевізійній та радіомовній компанії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини