Головна Новини Світ Росія Медведєв дав 10 прогнозів на 2023 рік. Розпад ЄС, четвертий Рейх, війна в США, захоплення України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв дав 10 прогнозів на 2023 рік. Розпад ЄС, четвертий Рейх, війна в США, захоплення України

Російський політик Дмитро Медведєв поділився своїми передбаченнями на 2023 рік. Росіянин вважає, що президентом США стане Ілон Маск, а в Європі буде нова війна після розпаду ЄС.

27 грудня 2022, 14:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитро Медведєв вирішив поділитися в соцмережах абсурдними прогнозами на наступний рік. Серед передбачень, які пише Медведєв є розпад ЄС, створення Четвертого Рейху, війна в США та захоплення України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram російського політика.

Медведєв дав 10 прогнозів на 2023 рік. Розпад ЄС, четвертий Рейх, війна в США, захоплення України

Медведєв дав прогноз на 2023 рік. Фото з відкритих джерел

Медведєв, який був раніше президентом та прем’єр-міністром Росії, а тепер обіймає посаду заступником голови Ради національної безпеки вирішив дати "несподівані та навіть абсурдні" прогнози на майбутнє.

Колишній президент РФ заявив, що ціни на нафту підскочать та становитимуть 150 доларів за барель. Росіянин пише, що газ також буде дорожчати. Російський політик також  прогнозує повернення Великобританії до ЄС, а потім розпад цього союзу.

Через розпад Європейського Союзу Медведєв прогнозує нове утворення в центрі якого буде Німеччина – Четвертий Рейх. Та вважає, що Франція розпочне війну з Німеччиною, в разі чого станеться четвертий поділ Польщі.

Дмитро Медведєв прогнозує війну не тільки в Європі, а й в США. Росіянин вважає, що Каліфорнія та Техас стануть незалежними, а президентом США буде Ілон Маск.

Росіянин вважає, що Північна Ірландія вийде зі складу Сполученого Королівства та об'єднається з Ірландією. Не забув російський політик згадати і Україну. Дмитро Медведєв вважає, що Польща та Угорщина нападе на західні території України.

Переглянути всі 10 прогнозів Медведєва на 2023 рік можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заяву Столтенберга, який розповів, чому Путін говорить про мир.

Також "Коментарі" писали про зустріч Медведєва та лідера Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини