Головна Новини Світ Росія Медведєв назвав найважливішу ціль Росії у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв назвав найважливішу ціль Росії у війні в Україні

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв розповів про не оголошену мету Росії у війні.

28 грудня 2023, 11:11 comments1819
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв заявив, що головна мета, яка не задекларована у цілях "СВО" — це усунення чинного українського керівництва. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв назвав найважливішу ціль Росії у війні в Україні

Медведєв назвав ціль Росії у війні. Фото з відкритих джерел

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв, якого неодноразово підозрювали у можливому зловживанні алкоголю заявив про російські цілі війни в Україні.

"Спецоперація продовжиться, її метою залишиться роззброєння українських військ та відмова нинішньої української держави від ідеології неонацизму", — повідомив російським ЗМІ Медведєв.

Крім того, колишній президент Росії назвав головну ціль, яка не проголошується, однак на думку Медведєва, має бути виконана російським режимом під керівництвом Путіна.

"Зміщення керівного бандерівського режиму — явно не декларована, але найважливіша і неминуча мета, яка має бути досягнута", — сказав Дмитрій Медведєв.

Російський політик також продовжив свої пропагандистські наративи та висловив претензії на Київ, Одесу, Харків, Дніпро та Миколаїв, які назвав "русскими городами". Крім того, Медведєв звинуватив Україну у небажанні вести переговори на умовах Росії, які передбачають віддачу тимчасово окупованих територій під контроль Москви.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв вирішив "привітати" Євросоюз з Різдвом. Російському політику привиділася "замерзла" Європа і натовп українців, які "бездіяльно бродять".

Також "Коментарі" писали, що в Узбекистані різко відреагували на заяви російських пропагандистів про окупацію країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини