Головна Новини Світ Росія Медведєв вирішив "привітати" Євросоюз з Різдвом
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв вирішив "привітати" Євросоюз з Різдвом

Медведєву привиділася" замерзла "Європа і натовпи "бездіяльно бродять" українців

24 грудня 2023, 18:35 comments1106
Поділіться публікацією:

Цього разу заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв вирішив "привітати" Євросоюз з Різдвом, але традиційно, зловтішаючись з нерішучості Заходу поставити Україні більше зброї. В цьому контексті колишній президент Росії також згадав українських біженців у ЄС.

Медведєв вирішив "привітати" Євросоюз з Різдвом

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Чергову божевільну заяву він написав в Х (Twitter)

У своєму дописі Медведєв "поцікавився", як Європа почувається нібито з "високою інфляцією". Йому привиділися натовпи українців, що "бездіяльно бродять", а європейських політиків той обізвав "деген***тами".

"Стабільно висока інфляція і відсутність економічного зростання, бойкот поставок енергоносіїв з Росії і її ринку в цілому, натовпи українців, що бездіяльно бродять вулицями Європи, з допомогами, вищими за пенсії європейців, політики-дег****, які кричать про війну між Україною і Росією до "перемоги", — написав Медведєв в характерному грубому стилі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв відреагував на меморандум ВР, що виборів в Україні не буде до кінця війни. Колишній президент Росії Дмитро Медведєв відреагував на меморандум про те, що виборів в Україні не буде до кінця війни, який підписали народні депутати України всіх фракцій ВР. Угоду підписали під час зустрічі у форматі "діалог Жана Моне" за участю ексглави Європарламенту Пета Кокса 10-12 листопада в селищі Тур'я Пасіка Закарпатської області. Вже традиційно кремлівська маріонетка звинуватила керівництво країни, яке нібито боїться втратити владу через провальний контрнаступ. Таку заяву Медведєв опублікував у своєму Телеграмі. 

Медведєв, намагаючись видати свій спіч за політичний аналіз, повторив усі традиційні наративи кремлівської пропаганди, які він практичного разу повторяє.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 грудня 2023, 19:17

Якби не наш Фюрер і його Хунта з юдейськими посіпаками пропагандистами, хрен би він зміг так поводитись. Все це домовлено. І величезна кількість ждунів які з приходом Росії будуть стверджувати, що вони ж нічого проти не мають і нічого не робили для перемоги України і шкоди Росії. Зараз би всю цю п'яту колону задіяти у боротьбі щоб вона розуміла не дай боже програють і прийде Росія як вони будуть виправдовуватись. Але ні, їх лишають чистенькими не задіяними, щоб їм було легко перевзутись і спокійно жити з новою владою Путіна. Тому Україна програла, а Путін певен що всього досягне.


Новини