Головна Новини Світ Росія Військовий експерт розповів, що Путін порушив золоте правило розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий експерт розповів, що Путін порушив золоте правило розвідки

Військовий експерт Іван Ступак прокоментував ситуацію з записом розмови німецьких офіцерів щодо ударів по Кримському мосту.

3 березня 2024, 09:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній співробітник СБУ та військовий експерт Іван Ступак заявив, що президент Росії Володимир Путін порушив золоте правило розвідки. За його словами російський диктатор виказав свої джерела у розвідці.

Військовий експерт розповів, що Путін порушив золоте правило розвідки

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Іван Ступак в ефірі телеканалу "Еспресо" прокоментував ситуацію з оприлюдненими записами розмов між німецькими офіцерами, які обговорюють удари по Кримському мосту.

"Опублікувала цей запис, це важливо просто розуміти, Маргарита Симоньян, королева російської пропаганди, але вона має надзвичайно тісні та дружні робочі стосунки з Олексієм Громовим — це перший заступник голови адміністрації президента Путіна… Путін особисто вказівку дав опублікувати", — вважає Іван Ступак.

За його словами Путін таким чином намагається показати свою правоту нібито, що військові НАТО беруть участь у війні в Україні.

"Що це дає? У нього таке хворе уявлення про те, що НАТО воює на боці України, і ця розмова, просто спілкування, зайве свідчення того, що він "правий". Але він порушив дуже золоте правило в розвідці — ніколи, ніколи не пали свої джерела в розвідці", — говорить військовий експерт.

Ступак пояснює, що після оприлюднення записів, слід розуміти, що росіяни шпигують за військовими та офіцерами НАТО у всьому світі. Наразі невідомо, скільки подібних записів було отримано Кремлем, а також яким способом Москва змогла це зробити. Колишній співробітник СБУ вважає, що це могло статись через взлом програми, або ж один з офіцерів працював на РФ, записав розмову та передав її у Кремль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Німеччині виступили зі звинуваченнями на адресу Путіна.

Також "Коментарі" писали, що співробітники СБУ у Києві затримали агента ФСБ, який шпигував за Третьою штурмовою бригадою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини