Головна Новини Світ Росія Медведєв назвав росіян людьми другого сорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв назвав росіян людьми другого сорту

Російський політик Дмитрій Медведєв бурхливо відреагував на нові заборони Євросоюзу щодо росіян.

11 вересня 2023, 11:30 comments1304
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв відреагував на нові заборони від Європейського Союзу для громадян Росії, що планують в'їхати на територію ЄС.

Медведєв назвав росіян людьми другого сорту

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Єврокомісія посилила чергові обмеження для росіян. Тепер громадянам РФ заборонено здійснювати в'їзд на територію ЄС на автомобілях з російськими номерами. Це стосується як особистих, так і комерційних поїздок до Європейського Союзу. Крім того, митні служби можуть перевірити росіян та не пропустити смартфони, ноутбуки, валізи, коштовні камені та інші товари, які Єврокомісія розцінює як заборонений імпорт.

На це різко відреагував Медведєв, який вважає, що таким чином росіяни стали людьми другого сорту.

"Ось молодці – керівники Євросоюзу. Прямі та чесні брюссельські начальники. сказали всім росіянам: ви для нас люди другого ґатунку", — пише російський політик та скаржиться, що це "плювок в обличчя кожному громадянинові Росії".

Медведєв стверджує, що Росія не буде вводити аналогічні обмеження для європейців. Таку позицію російський політик пояснює, що росіяни "не расисти" на відміну від багатьох керівників ЄС.

Нагадаємо, що попри заяви Медведєва, він постійно критикує ЄС, США та Україну. Російський політик неодноразово закликав до геноцидних дій проти українського народу та погрожував Заходу ядерною зброєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитрій Медведєв жаліється на лідируючі позиції США та погрожує ядерним ударом.

Також "Коментарі" писали про заступника голови Ради Безпеки РФ, що розповів про умову, при якій Росія застосує ядерну зброю в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини