Головна Новини Світ Росія Медведєв отримав нову місію: Кремль дав йому важливе завдання
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв отримав нову місію: Кремль дав йому важливе завдання

Експрезидент РФ Дмитро Медведєв керуватиме масштабною інформаційною кампанією по набору росіян в армію для війни в Україні за контрактом.

10 березня 2023, 16:45 comments1317
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська влада планує призвати до армії близько 400 тис. солдатів до кінця року. Керівником призовної компанії призначили заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв отримав нову місію: Кремль дав йому важливе завдання

Заступника голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

В кінці 2022 року міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що російська армія повинна збільшити чисельність з 1,15 млн осіб до 1,5 млн. За словами Шойгу частина з них мають бути солдати контрактники.

Тепер у Росії готується масштабна інофокампанія з набору людей на контрактну службу. Російські джерела стверджують, що вона почнеться 1 квітня і до кінця року очікується залучити близько 400 тис. військових. відповідне рішення вже відправлені до російських регіонів.

Відповідальним за цю кампанію призначили заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва. Який з 22 лютого проводить наради з губернаторами та представниками президента. Планується, що кожному регіони відправлять необхідні квоти, які потрібно буде заповнити військовими-контрактниками.

Інформаційну кампанію під керівництвом Медведєва вестиме підконтрольний Кремлю Центр регіонального менеджменту, який розміщуватиме оголошення про "переваги" військової служби за контрактом. Щоб заохотити росіян, керівництво планує збільшити їм виплати, якщо російські військові перебуватимуть поблизу активних бойових дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про погрози Медведєв, що Росія знищить німецький танковий завод.

Також "Коментарі" писали про Росію, яка відправляє захоплену західну зброю до Ірану: чим це загрожує?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини