Головна Новини Світ Росія Медведєв пригрозив, що Росія знищить німецький танковий завод
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пригрозив, що Росія знищить німецький танковий завод

Дмитро Медведєв застеріг, що новий завод, який збираються побудувати в Україні буде знищенний російськими ракетами.

4 березня 2023, 17:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Німецька компанія Rheinmetall, що спеціалізується на виготовленні зброї, оголосила, що збирається побудувати завод в Україні. На це повідомлення відреагував колишній президент Росії Дмитро Медведєв. Про це повідомляє портал "Коментарі"  з посиланням на соціальні мережі російського політика.

Медведєв пригрозив, що Росія знищить німецький танковий завод

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Керівник Rheinmetall Армін Паппергер розповів, що його компанія збирається витратити на будівництво заводу 200 млн євро, а для захисту підприємства пропонується встановити сучасні системи протиповітряної оборони.

На повідомлення, що в Україні може з’явитись потужне підприємство відреагував заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв. Російський політик пригрозив, що його армія знищить новий завод.

"Якщо все ж таки фріци вирішать будувати, то чекаємо з нетерпінням. Ця подія буде належним чином відзначена салютом із "Калібрів" та інших піротехнічних пристроїв", — погрожує Медведєв.

Згідно з заявами Паппергер завод в Україні зможе виготовляти 400 танків Pantera за один рік. Нарізі тривають переговори, які очільник німецького концерну сподівається завершити за два місяці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Російська Федерація обурена через рішення Сербії надіслати зброю Україні.

Також "Коментарі" писали, що Молдова відповіла на критику Росії. У Молдові збираються змінити назву "молдовська мова" на "румунська мова", що не сподобалось представникам у Кремлі. Проте міністр закордонних справ Молдови Ніку Попеску заявив, що це внутрішні справи його країни і Росія не має права в них втручатись.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 березня 2023, 18:32

Були б зацікавленні у вирішенні питання, вже давно б вдарили по розкішним поселенням корумпованої верхівки і олігархічних орків України. Війна б давно припинилась. Але вони зацікавлені у тривалому протистоянні на виснаження. Тому це пусті слова і заводу нічого не загрожує.


Новини