Головна Новини Світ Росія Медведєв погрожує напасти на важливе українське місто, щоб знищити «заразу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв погрожує напасти на важливе українське місто, щоб знищити «заразу»

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв вважає, що армія РФ може дійти до Києва чи Львова, якщо це буде потрібно.

26 березня 2023, 08:15 comments8502
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час зустрічі з російськими журналістами заступник голови Ради безпеки РФ Дмитрій Медведєв пригрозив, що російська армія нібито для знищення української "зарази" повинна дійти до Києва, або ж ще далі на захід – до Львова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв погрожує напасти на важливе українське місто, щоб знищити «заразу»

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв під час розмови з журналістами відповів, що Росія нібито воює не з українцями, а з НАТО.

"Скажу лише те, що очевидно саме по собі: РФ воює не з Україною, не з її нацистським режимом. Наша країна воює з 3,6-мільйонною армією НАТО та 800 млн людей, які постачають техніку та гроші", — сказав політик, повторивши кремлівську пропаганду.

Також російський політик повідомив, що РФ збирається досягти усіх поставлених цілей та в майбутньому створити 100-км зону, яка буде демілітаризована від зброї близької та середньої дальності. Після цих слів, Медведєв додав, що існує можливість нападу російської армії на інші міста.

"Нічого не можна виключати. ​​Якщо треба буде йти до Києва, ми підемо до Києва. Якщо потрібно буде йти до Львова, ми будемо атакувати Львів, щоб викорінити цю заразу", — сказав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв заявив чи готова Росія до переговорів з Заходом. Заступник голови Ради безпеки РФ вважає, що ці країни розуміють тільки мову сили і з ними немає сенсу говорити.

Також "Коментарі" писали про заклики Дмитрія Медведєва до американців, у яких російський політик просить здійснити державний переворот та скинути президента США Джо Байдена.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини